Sugen på att arbeta i styrelsen?

Nu börjar arbetet med att hitta kandidater till styrelsen för vår Bostadsrättsförening. Några av dem som sitter i styrelsen ställer pga. olika anledningar inte upp för omval varför vi behöver tips om nya kandidater att intervjua. Valberedningen arbetar helt oberoende av styrelsen och ska ta fram ett förslag till ny styrelse att presentera på stämman den 23:e april 2020.

Vill du vara med och påverka och ta hand om vårt gemensamma boende och tillsammans driva föreningens åtaganden eller vet du någon person som du tycker är lämplig för det uppdraget? Hör gärna av dig till valberedning.solvandan@gmail.com

Du hittar information på föreningens hemsida och i applikationen Min förening. Se till att du får notiser från Min förening och har behörighet till hemsidan för att följa valberedningens arbete för att få en presentation av kandidaterna men också för att ta del av handlingar inför stämman.

Om du vill veta lite vad det innebär att ingå i en styrelse eller prata med någon i den nuvarande styrelsen går det bra att delta på ett styrelsemöte eller kontakta ordförande Pontus Oscarsson.

Med vänlig hälsning

Valberedningen

Hans Perbjörs Fridensborgsvägen 108

Lotta Karlsson Javén Fridensborgsvägen 116